La cuina de l’Isaac, l’essència de la tradició a casa teva.

Recomanacions — 20/10/2017 at 9:36

Vols menjar sa i no tens temps per cuinar? La cuina de l’Isaac és la teva solució!, són els primers i únics plats precuinats de cuina catalana 100% naturals

La Cuina de l’Isaac és una selecció de plats clàssics de la cuina catalana, precuinats, llestos per escalfar i menjar, elaborats amb els millors productes de proximitat i 100% naturals, sense conservants ni colorants.

Els plats de La Cuina de l’Isaac es poden comprar online a www.lacuinadelisaac.com i també a la Sala Gran de Llofriu, apart estem buscant botigues gastronòmiques per oferir els nostres productes.

TRADICIÓ, QUALITAT I SALUT
Amb els millors productes del país, cuinats amb cura, seguint les receptes de la nostra rica tradició gastronòmica, he creat La Cuina de l’Isaac per oferir una selecció de plats que uneixen 3 grans valors: tradició, qualitat i salut. La TRADICIÓ de les receptes catalanes que cuinaven les nostres àvies, la QUALITAT dels productes de proximitat acuradament seleccionats, i la SALUT de tots els ingredients 100% naturals i cuinats de manera sostenible.

L’ESSÈNCIA DE LA TRADICIÓ A CASA TEVA
La Cuina de l’Isaac portarà a les llars una selecció de plats clàssics de la cuina catalana, elaborats amb els millors productes de manera natural i tradicional. Els 6 plats que ja es poden comprar online a www.lacuinadelisaac.com són: la galta de porc rostida, la cuixa d’ànec guisada amb peres, el conill rostit amb carxofes i bolets, el pollastre rostit amb prunes i orellanes, la vedella amb bolets, l’escudella i carn d’olla. Després d’una pausada elaboració, aquests plats de la cuina catalana elaborats de manera tradicional i 100% natural, s’envasen al buit per degustar-los a casa de la manera més ràpida i senzilla, en només 10 minuts la podràs gaudir a la teva taula i estic convençut que repetiràs!

Vols provar-ho? Entra a www.lacuinadelisaac.com i podràs fer la teva primera comanda online.

Descobreix La Cuina de l’Isaac, l’essència de la tradició a casa teva!