Turbó a la Brasa

Receptes — 29/08/2012 at 9:59

Per fer un turbó a la brasa, el més important és tenir un bon turbó, salvatge! Tot el que hem de fer a partir d’aquí, és no espatllar-lo… aquest «Turbó a la brasa» pot ser la recepta més fàcil que he publicat per aquí i no per això de les menys bones, al contrari!

Turbó a la Brasa

Dificultat: Baixa
Per 2 Persones

Ingredients:
1’2Kg de Turbó
Oli d’Oliva
Sal

Preparació:
El més important (i potser l’únic punt complicat d’aquesta recepta) és tenir un bon caliu preparat i controlar-lo bé per obtenir el punt de cocció ideal. Si hi ha poc caliu, el turbó no quedarà ben segellat i perdrà el suc, quedant ben sec. Si n’hi ha un excés, quedarà sobtat o cremat…

Si tenim això clar, només hem de posar el turbó en una turbonera, com les que voreu a la fotografia superior, molt útils per poder anar-lo girant de tant en tant, amb cura, per no trencar-lo, i aconseguir que quedi al punt. Un cop veiem que ja és cuit, el retirem i li tirem un raig d’oli d’oliva.

“Tot a la brasa. És un bon programa. S’hi poden fer moltes coses.”
Josep Pla

A la Sala Gran som especialistes en cuina a la brasa i de fet, una molt bona opció son els musclos a la brasa, també molt senzills de fer i amb un gust espectacular! Molts clients ens ho comenten i ho remarquen a les seves crítiques: un bon producte, una bona el.laboració i no cal més!