El Celler de Can Roca, el millor restaurant del món

Esdeveniments — 02/05/2013 at 21:01

Dilluns passat la revista Restaurant Magazine va escollir el Celler de Can Roca com el millor restaurant del món. L’any passat estava en la segona posició i aquest any ha pujat al graó més alt del podi, el número 1, un reconeixament molt merescut, ja fa molts anys que és un referent mundial! Aquí podeu veure el llistat complet de tots els premiats, a més d’ells.

Vaig tenir el plaer de treballar-hi fa 11 anys i ha estat una de les millors experiències professionals que he pogut viure. A més dels coneixements adquirits (que van ésser molts), em quedo amb els valors, la filosofia de treball, la humilitat i el respecte pel territori que sempre expressen els germans Roca.

Són un exemple per molts professionals, no m’en puc alegrar més, moltes felicitats, nois!