Participo a la revista Valors d’aquest mes

Inspiració, Llibres i Publicacions — 20/06/2013 at 14:12

Fa uns dies, els companys de la revista Valors em van demanar si podia escriure unes paraules sobre precisament això: els meus valors a la cuina, cosa que em fa fer molta il.lusió! Sempre m’agrada explicar com veig i m’agrada fer les coses, reflexionar i compartir opinions per seguir creixent i evolucionant… suposo que per això tinc també aquest blog!

Pels que no la conegueu, «Valors» és una publicació que des de 2003 i editada des del voluntariat per l’Associació Cultural Valors (entitat sense ànim de lucre amb seu a Mataró) s’especialitza en la reflexió entorn els valors humans i l’actualitat vista des d’aquest prisma.

Aquest número és un especial sobre la cuina, amb una gran entrevista i reportatge a en Joan Roca, xef del millor restaurant del món i amb qui vaig tenir la sort treballar fa uns anys. També reflexionen amb la periodista gastronòmica Carme Gasull i la cuinera Ada Parellada, juntament amb entrevistes i articles d’alguns professionals més, molt recomanables. Un número prou rodó!

Podeu trobar la revista a diferents punts de venda, subscriure-us anualment aquí o seguir la seva activitat a Facebook o a Twitter.