Gaudint dels ingredients de la tardor: el nou Menú Tradició de la Sala Gran

Recomanacions — 05/11/2013 at 11:41

Ja som ben entrats a la tardor i en aquesta època de l’any m’encanta cuinar, per ingredients amb tant potencial com els bolets, les castanyes, els moniatos… A la Sala Gran hem composat un nou menú que anomenem Menú Tradició amb aquests ingredients de temporada i amb una relació qualitat/preu molt i molt competitiva.

En els primers, en format «tapa», s’inclou: uns bolets de temporada, que solen ser camagrocs i alguna vegada també trompetes de la mort, amb un ou de pagès escaldat, castanyes i un caldo de bolets. A continuació tenim un carpaccio de peus de porc amb vinagreta d’avellanes, després uns cargols rostits i amb sofregit com el d’abans i per últim uns musclos de roca a la brasa, tot un clàssic de la casa i que sorprén tothom que els tasta!

Després tenim quatre opcions a escollir de segon, tenim un lluç de palangre a la brasa amb consomé de bolets de temporada, un arròs de conill amb carxofes, (l’arròs és de l’Albert Grassot de l’Estany de Pals, el millor arrossaire del nostre país i del que ja he parlat en alguna ocasió), pluma ibèrica a la brasa amb moniato i vainilla, i com a darrera opció, pollastre rostit amb ceps i calamars, tot un mar i muntanya, clàssic català.

Aquest menú també inclou les postres: un milfulles de xocolata i regalèssia o una crema de marialluïsa amb poma i sorbet de figues de Llers. Els nostres sorbets i gelats són fets a casa, utilitzem les fruites directament dels pagesos per fer els sorbets i escollim els millors productes per fer els gelats!

Veniu a gaudir-lo, de ben segur us agradarà!