La tardor a la Sala Gran

Recomanacions, Reflexions — 06/10/2014 at 12:42

Ja ha arribat la tardor a la Sala Gran i amb ella els moniatos, les castanyes, els bolets i la carbassa entre d’altres productes. La tardor és una de les estacions que més gaudeixo cuinant els productes que ens dóna la terra, hi ha molta varietat. Només mirant la varietat de classes de bolets que tenim un ventall enorme d’elaboracions diverses.
A la Sala Gran treballem els camagrocs, la trompeta de la mort, els pinetells, el cep i el rossinyol.

A la carta de tardor d’aquest any tenim plats com els bolets de temporada amb rovell d’ou de pagès, castanyes i un caldo de bolets o una crema de carbassa de Rupià amb cruixent de botifarra de perol de Corçà, entre molts d’altres.

Com ja us he explicat en altres ocasions nosaltres treballem amb productes de temporada i de proximitat, comprem molts productes directament dels productors com són pagesos, pescadors, formatgers entre d’altres, d’aquesta manera ens assegurem la màxima qualitat del producte.

Animeu-vos a provar aquests nous plats de tardor que hem preparat a la Sala Gran per què gaudiu dels productes que ens ofereix la tardor.