Ja tenim aquí el menú tradició del mes d’Agost a la Sala Gran

Esdeveniments, Recomanacions — 11/08/2014 at 17:49

Aquest mes d’Agost en el menú tradició de la Sala Gran estem utilitzant els productes de proximitat i refrescants per tal de fer passar la calor d’aquests dies.

Per començar tenim quatre tapes esplèndides i individuals, després tenim un segon plat que l’hem d’escollir entre quatre opcions diferents, sempre tenim un arròs de l’Estany de Pals, un Peix a la nostra brasa d’olivera, una carn a la brasa i una altra carn guisada o rostida. Per acabar podrem escollir un postre de vàries opcions, entre elles els gelats i sorbets artesans que ens fem nosaltres desde fa més de 20 anys, això si els sorbets he anat directament al pagès per tal d’aconseguir la millor qualitat, aquest és un dels valors claus de la meva cuina!, comprar el màxim de productes directament del productor.

Cliqueu en el menú tradició i podreu veure quins plats oferim en aquest menú el mes d’Agost. Desde la Sala Gran canviem cada mes aquest menú per tal de poder-vos oferir una gran varietat de productes i creacions al llarg de l’any.

A la Sala Gran sempre anem buscant el millor producte per podeu-se’l oferir al millor preu, a nosaltres ens interessa molt buscar una immillorable relació qualitat preu, i cada dia treballem i aprenem per podeu-vos donar al màxim de nosaltres mateixos.

Animeu-vos i veniu a provar-lo de ben segur us sorprendrà.