Esmorzar i plantada d’arròs de l’Estany de Pals

Esdeveniments — 09/07/2014 at 14:10

El passat 7 de Juliol l’Albert Grassot de l’Estany de Pals va organitzar un esmorzar amb clients i amics. El motiu de l’esmorzar era donar a conèixer a la gent que ens trobàvem allà la seva filosofia de l’arròs i en concret la plantada d’arròs.

Ens vam reunir professionals i amics del sector de la restauració i vam poder sentir les explicacions i demostracions de l’Albert sobre aquest tema tan important en el cultiu d’arròs. L’any passat us ho vaig explicar en el post sobre l’Estany de Pals.

A part d’aquestes explicacions sempre interessants vam poder degustar alguns productes dels quals porta en Manel de Mengívol com els formatges de cabra d’en Martí del Mas Alba a Terradelles, vam poder provar la nova fórmula del cremós d’Alba, molt ben aconseguida, també hi havia el celler Còsmic d’Agullana de producció Biodinàmica i vaig poder tastar dos vins que no coneixia i em van sorprendre, el sauvignon blanc 2012 i el cabernet Franc 2007, després també hi havia Suc de vida una empresa que ha tret al mercat sucs de most mono varietals, com el de trepat, merlot, xarel·lo, són sucs de most que obren un nou món d’aplicacions dins de la cuina, a les cocteleries i pel consum diari. I per esmorzar unes bones xuies i botifarres amb pa amb tomata que feia en Jordi Ribas del Sol blanc. Un èxit amb tots els sentits.

Vull felicitar a l’Albert Grassot per aquesta iniciativa tan bona, perquè la gent pugui conèixer aquesta filosofia tan bona que té l’Albert fer l’arròs com abans però ajudant-se de la tecnologia, és a dir, mirar endarrere per poder mirar endavant.