El menú temporada d’aquest estiu a la Sala Gran

Recomanacions, Sala Gran — 26/06/2014 at 15:45

Ja ha arribat l’estiu i amb ell el nou menú temporada a la Sala Gran, amb vegetals ecològics, sepionetes i escamarlans de Palamós, formatges artesans del nostre país entre d’altres com a protagonistes.

Sempre tinc molt present que en els meus plats conflueixin els meus http://www.isaacsabria.com/premsa/ com a cuiner, tradició i innovació, dit d’una altra manera evolucionar a través de la tradició i la nostra cultura gastronòmica, i a més amb productes de proximitat, és a dir, un altre valor, la sostenibilitat.

Amb tot això aquest estiu us he preparat una selecció de productes escollits directament dels productors, alguns ja són un clàssic dins la meva cuina com l’arròs de l’Albert Grassot de l’Estany de Pals, el peix i marisc de la llotja de Palamós i les diferents fruites i verdures directament del pagès!

Així doncs amb aquestes premisses el menú de temporada d’aquest estiu consta de dos aperitius, cinc plats, formatges artesans de Catalunya i dues postres.

El primer plat és una sopa de síndria i tomata amb tàrtar de bacallà i sorbet d’alfàbrega del nostre propi jardí!, més proximitat impossible!, les plantes aromàtiques si vols la seva màxima expressió les has de collir al moment de fer l’elaboració, en aquest cas el sorbet. Seguidament us proposem una coca de full amb el formatge Gebrat d’Obaga i vegetals ecològics amb textures, aquí tenim una selecció de diferents vegetals directament del pagès per donar la màxima qualitat en tots els productes, per mi és igual d’important una bona pastanaga que un bon escamarlà de Palamós. A continuació us proposo unes sepionetes de Palamós a la brasa d’olivera amb cap i pota de vedella, aquest és un homenatge a la cuina empordanesa, un mar i muntanya sense feina, diferent i amb tota l’essència que ha de tenir un bon mar i muntanya. Tot seguit continuem amb un arròs caldós de l’Estany de Pals amb escamarlans de Palamós, dos grans productes de l’Empordà i com a últim plat tenim un melós de vedella de Girona amb foie-gras de la vall del Llémena, amb pera i ratafia, una combinació cent per cent gironina, i és que a Girona tenim un gran potencial gastronòmic gaudim de molts bons productes i professionals. Ja ha arribat l’hora dels formatges que jo personalment he seleccionat després de visitar els formatgers del nostre país, els formatges van canviant segons la temporada. Seguidament entrem en les postres, el primer és unes maduixes de Sant Pol de Mar macerades amb espuma de crema catalana, com ja és tradició les maduixes comprades directament del pagès, gustoses i aromàtiques. Per acabar el menú tenim una mousse de xocolata amb albercocs de Terrades, iogurt i marialluïsa, una combinació plena de matisos gustatius.

Espero que us animeu i vingueu a provar-lo, de ben segur us sorprendrà! Intentem tenir la millor relació qualitat/preu sempre, podeu trobar més informació i fer la vostra reserva al web de la Sala Gran!

vina a gaudir de la millor relació qualitat preu de la zona