El menú tradició d’aquest Març a la Sala Gran

Isaac Sabrià, Recomanacions, Sala Gran — 05/03/2014 at 15:16

Aquest any a la Sala Gran cada mes canviarem el Menú Tradició per tal que disposeu de més varietat per triar i d’aquesta manera podreu provar noves creacions més sovint!

Per començar tenim una amanida de formatge Puigpedrós fos i Altejó ratllat amb confitura de pebrot vermell (trobareu la recepta aquí mateix!). Seguidament hi ha una sopa de carxofes amb foie i mandonguilles de ceps, després vénen els musclos de roca a la brasa que tant agraden i per últim uns cargols rostits amb sofregit com el d’abans.

Després tenim quatre segons per escollir entre l’arròs de conill amb botifarra negra, el lluç de palangre amb cremós de bròquil i vinagreta de vi negre, el tall de vaca gallega i uns raviolis de peus de porc amb carxofes i nous amb salsa de ratafia.

De postres podem escollir entre una pinya confitada a la vainilla amb espuma de coco, unes textures de xocolata amb crema de safrà, també podem escollir els nostres gelats i sorbets artesans o fruita natural.

Espero que us animeu i vingueu a provar el menú tradició a la Sala Gran, de ben segur us agradarà!