Les meves reflexions i objectius pel 2014

Reflexions — 02/01/2014 at 11:28

Comencem el 2014 fent les reflexions pertinents i amb objectius prometedors per aquest nou any.

Aquest 2013 ha sigut un any en què al restaurant poc a poc hem anat consolidant la nostre cuina a través dels menús de temporada i els diferents esdeveniments gastronòmics que hem anat realitzant. Personalment he gaudit i aprés força de proveïdors, col.laboradors i amics, com haureu vist si heu anat seguint aquest bloc. Allò important és no aturar-se mai! Sempre s’ha d’anar millorant!

En el plà més creatiu al restaurant, a més d’algunes el.laboracions que han sorprés i agradat, m’agradaria destacar que hem anat introduint productes de proximitat fets a la brasa que normalment no es preparen d’aquesta manera: sepionetes, musclos, llamàntols, pèsols, pop, turbó, gelat de llet d’ovella ripollesa a la brasa, brous a la brasa… M’encanta! Ja ho deia en Pla…

“Tot a la brasa. És un bon programa. S’hi poden fer moltes coses.” Josep Pla

D’altre banda el menú Tradició, la nostra opció més econòmica, ha estat el més venut amb diferència, bàsicament per la inmillorable relació qualitat preu. En aquesta propera temporada el millorarem per tal hi pogueu trobar més varietat al llarg de l’any.

A la carta, sempre canviant, hem afegit plats creatius, boníssims i amb una relació qualitat preu també molt bona… i més que n’afegirem! Durant aquestes properes setmanes aprofitarem les vacances per reflexionar, investigar i preparar nous conceptes.

Per aquest 2014 tenim com a objectiu potenciar aquest punts, sempre amb el millor producte. També tinc moltes ganes de continuar divulgant la gastronomia catalana, explicant experiències personals, fent reflexions i recomanacions gastronòmiques a través d’aquest bloc i en algún altre projecte i col.laboracions de les que us parlaré més endavant.

En resum, per 2014, de tot, més i millor! Bon any nou a tots!