Vine a celebrar el Cap d’Any amb nosaltres!

Esdeveniments — 08/12/2013 at 13:19

Ja tenim el menú de Cap d’Any a punt! Aquest any us proposem un menú molt competitiu amb la millor relació qualitat preu que podreu trobar i completíssim!

Per començar hi haurà uns snacks que consistiran amb unes olives amb vermut, unes piruletes de formatge Altejó i per acabar una crema de carbassa amb mel i atmelles.

El primer plat és una amanida de rap de Palamós amb poma (la que il.lustra aquesta entrada), ceps i magrana, feta amb els productes de temporada que ens donen ara la terra i el mar. Seguirem amb una orada salvatge a la brasa amb moniato, carxofes i botifarra negra, un peix salvatge de la nostra costa al que aportem els millors aromes de la brasa, una de les insígnies de la nostra cuina dels darrers anys! A continuació, la carn, un melós de vedella amb foie-gras, pera i ratafia, tota una declaració d’intencions amb el producte de proximitat i com a postres tenim unes textures de xocolata amb infusió de maduixes charlotte de Sant Pol de Mar, tot un plaer pels paladars més exigents, i amb aquestes postres us reservem una sorpresa per tal de poder conèixer millor els bons productes que tenim a casa nostra.

Tot aquest menú estarà acompanyat pels vins Pansa blanca d’Alella, el Primicia criança i el cava Maria Cabané de Parxet. Desprès del menú hi haurà els raïms de la sort, els petit-fours per acompanyar els cafès, i també una consumició de la nostre barra de gintònics premium, tot això anirà acompanyat de Xic’s músic, un dels millors professionals del sector, sempre animant al màxim per tal de fer d’aquest dia una festa inolvidable i fins ben entrada la matinada.

Qué us sembla? Veniu? Us hi esperem! Per més informació podeu veure el menú al detall aquí i per fer la reserva, podeu contactar-nos per telèfon als 972. 30.16.38 o 972. 61.03.24. Recordeu que les places són limitades!