Et cases el proper 2014? Vine a la jornada de portes obertes a la Sala Gran el 30 de novembre i 1 de desembre. Descobreix com podem ajudar-te!

Esdeveniments, Sin categoría — 14/11/2013 at 19:33

El proper cap de setmana del dissabte 30 de Novembre i diumenge 1 de Desembre farem a la Sala Gran la jornada de portes obertes per casaments de 12 del matí fins a les 8 del vespre, els dos dies.

Podreu visitar les nostres instal·lacions, descobrir els diferents espais dels que disposem per fer els aperitius, les cerimònies civils i els diferents moments que una celebració com la vostra requerirà. A més, ara tenim un nou espai, el mirador de Pals! També coneixereu els nostres jardins, el menjador rústic de pedra i les diferents sales que tenim, adequades per casaments de diferents dimensions i perfils. Si el que voleu és un casament a l’Empordà, en un entorn natural, cuidat i elegant, amb qualitat i professionals amb sobrada experiència, trobo que som l’elecció adequada!

A nivell gastronòmic, us he de dir que venint gaudireu de les darreres creacions d’aperitius i conceptes per obrir boca que de ben segur us sorprendràn, com el Xupa-Xup de Foie amb Malvasia de l’Empordà, la Crema de Carbassa amb Mel i Làctic, les nostres Olives farcides de Vermut… i també tenim els clàssics reinventats com l’Escudella i Carn d’olla i el Remenat de bolets de temporada. Aquest és un petit exemple del que podreu tastar! Podreu descobrir les nostres cartes, paquets i conceptes especials per casaments, que anem renovant any rera any.

A més, hem fet un esforç per facilitar-vos tot plegat i ajudar-vos al màxim i en les mateixes jornades podreu conèixer i veure la feina dels fotògrafs, especialistes en audiovisuals, músics i DJs amb qui treballem, per que tingueu una impressió global del que pot ser el vostre gran dia.

Podeu trobar més informació sobre els nostres serveis de casaments al web de la Sala Gran.

Us esperem aquests dies, també ens podeu visitar el cap de setmana abans al saló Tot Nuvis de Girona els dies 22, 23 i 24 de Novembre.