Coneixeu el nou espai de la Sala Gran? El mirador de Pals, perfecte per casaments, esdeveniments i celebracions!

Isaac Sabrià, Recomanacions — 15/10/2013 at 17:07

A finals de la Primavera passada vam inaugurar a la Sala Gran, el meu restaurant, el nou espai «El mirador de Pals», un concepte polivalent molt adient per celebrar-hi casaments, cerimònies, aperitius, cocktails, presentacions de producte, lunchs, reunions d’amics, aniversaris, festes, reunions d’empresa, etc.

Es tracta d’un espai natural amb unes vistes impressionants amb tot Pals de fons, tota una postal de l’Empordà que de ben segur us agradarà, com veureu a les imatges que acompanyen aquest article.

Ens fa molta il.lusió haver acondicionat aquesta zona, un entorn totalment rústic, sota uns pins centenaris, feta i pensada per gaudir al màxim i, com no, complementar l’experiència amb la millor gastronomia que us podrem oferir.

Esperem que us agradi!