Segon tast de formatges artesans de Catalunya a la Sala Gran (divendres 14 de setembre)

Esdeveniments — 04/09/2012 at 9:07

Ja tenim a punt tots els elements per fer el segon tast de formatges artesans de Catalunya a la Sala Gran! Aquesta vegada provarem nous formatges, confitures i vins, per tal de continuar descobrint la riquesa gastronòmica del nostre país.

El tast serà el proper divendres dia 14 de setembre i podeu realitzar la vostra inscripció per a participar aquí. Per aquest cop hem escollits deu formatges més, tots diferents dels del primer tast, per tal que els que hàgiu vingut a aquell, pogueu repetir sense problemes! Tindrem tres de vaca, quatre de cabra i tres d’ovella i fins aquí puc llegir!

Seràn de tipus diferents: suaus, de mitja curació i més forts, per tots els paladars i també hi haurà quatre confitures diferents i tres vins seleccionats especialment per maridar amb els formatges. Com l’altre vegada, un cop acabat el tast, farem un sorteig d’un lot amb alguns dels productes que haurem pogut degustar.

A la Sala Gran portem els darrers anys potenciant i emprant a la nostra carta i menú exclusivament formatges artesans de Catalunya, ja que trobem que hi ha una magnífica varietat de productes d’altíssima qualitat, que mereixen ser coneguts i reconeguts.

És per això que col.laborem amb més de trenta formatgeries del país amb les que compartim els valors i la passió per les el.laboracions artesanes i tradicionals.

Durant els darrers mesos he viatjat per les diferents comarques del país (Osona, Garrotxa, Ripollés, Berguedà, Solsonés, Val d’Aran, Pallars, Cerdanya…), cercant les millors formatgeries i els millors formatges artesans, per portar-los a taula i descobrir-vos els seus secrets, com podrem fer en aquest esdeveniment que particularment em fa molta il.lusió! Us hi espero!