Primer tast de formatges artesans de Catalunya a la Sala Gran (06 Juliol)

Esdeveniments — 29/06/2012 at 12:38
formatges artesans

Com a resultat de la Ruta dels Formatges que vaig fer fa unes setmanes i de la que ja us vaig parlar, he preparat una sèrie d’esdeveniments a la Sala Gran que comencen aquest proper dia 6 de juliol amb el «Primer tast de formatges artesans de Catalunya a la Sala Gran».

Tastarem deu varietats diferents de formatges artesans de Catalunya, combinats amb les excel.lents melmelades i confitures del Museu de la Confitura, uns pans de nous i albercocs boníssims i un maridatge que he preparat, amb vins seleccionats de Catalunya i Europa que us farà gaudir de l’experiència al màxim. A més, us explicaré el que he aprés coneixent cada un dels productors d’aquestes joies gastronòmiques del nostre país, amb la qual cosa l’esdeveniment no només serà gastronòmic, sinó també cultural!

Si voleu fer la vostra reserva, podeu fer-la aquí, recordeu que les places són limitades. Us hi espero!